Forom
Image default
Vakantie

Naar de Spaanse eilanden

Lastminute spanje, dat is altijd een beste keuze. De prachtige eilanden die bij Spanje horen hebben namelijk alles: cultuur, heerlijk eten, de meeste unieke landschappen en nog veel meer. Val in de open armen van de Spanjaarden en waan je in een Spaans paradijs. Hieronder een aantal leuke lastminute naar Spanje speciaal voor jou geselecteerd.

Ibiza

Denk je aan Spanje en haar eilanden, denk je vast gelijk aan Ibiza. Bij uitstek bekend als feesteiland waar alles kan en alles mag. De sfeer is er heerlijk laid back, maar er is gelukkig ook nog veel meer te doen dan alleen maar feesten. De stranden zijn ook prachtig en aan de natuur kan je je ook heerlijk vergapen. Ook in de winter vertoef je graag op dit eiland, dan is er ook meer dan genoeg te doen en is het prachtig groen.

La Palma

Dit is het favoriete eiland van de Spanjaarden zelf. Er is veel vulkanische grond op dit eiland en aan de grootste krater van het eiland vind je op de vruchtbare grond de meeste mooie en bijzondere natuur. Maar ook de stranden en de gezellige dorpjes zijn meer dan de moeite waard.

Menorca

Dit eiland wordt vaak verward met Mallorca, maar Menorca is wel degelijk een eigentijds en prachtig eiland. De eiland is er rijk aanwezig, de stranden uitgerekt en wit en de oude architectuur. Je hoeft je hier echt niet te vervelen. Het is een populair eiland, dus in het hoogseizoen gezellig druk maar niet zo druk dat je geen kant meer op kan. Ruimte genoeg voor iedereen.

Lanzarote

Dit eiland moet je echt gezien hebben in je leven of in ieder geval als je naar de Canarische eilanden gaat. Het vulkanische landschap doet bijna buitenaards aan en is zoals niets dat je eerder hebt gezien in je leven.

Voor meer info : http://lastminutespanje.nl/