Forom
Image default
Bedrijven

Houd je werkbussen netjes.

Als werkgever heb je soms te maken met werkbussen. Sommige bedrijven hebben zelfs tientallen, tot honderden van dit soort busjes. Deze busjes zijn natuurlijk een goede vorm van marketing. Naast de marketing zijn de busjes enorm handig voor de werknemers. Toch komt het voor dat de busjes niet goed verzorgd zijn. In dit artikel vind je een aantal tips om de werk bus zo netjes mogelijk te houden.

 

We kunnen als eerste beginnen met de buitenkant. De buitenkant van de bus is een goede mogelijkheid om naamsbekendheid, voor het bedrijf, op te bouwen. Je creëert namelijk veel herkenbaarheid met de busjes. Dit doe je vooral wanneer er iets opvallend te vinden is op de bus. Al dit soort trucjes zullen niet werken wanneer de buitenkant niet brandschoon is. Het is daarom belangrijk om de buitenkant van de bus altijd ‘tiptop’ in orde te hebben. Niet alleen schoon, maar ook schade zoals krassen en barsten moeten natuurlijk voorkomen worden. Wanneer de buitenkant van de bus in orde is, kunnen we overgaan op de binnenkant.

 

De binnenkant van de bus moet ook brandschoon zijn. Dit is natuurlijk minder noodzakelijk dan de buitenkant. Echter ziet het er vele malen professioneler uit, wanneer de binnenkant ook netjes is. De eerste tip die ik meegeef aan de werknemers, is om geen afval te laten slingeren in de bus. Dit zorgt ervoor dat er niks blijft hangen, en dat het niet langzamerhand een vuilnisbelt wordt. De bus mag geen kliko of prullenbak worden.

 

Ook is het belangrijk om de stoelen van de bus te onderhouden. Je kan hiervoor speciale verf gebruiken. Je kan de leren stoel verven. Wanneer je suede stoelen hebt kan je hiervoor, speciale suede verf gebruiken. Deze verf hoef je natuurlijk niet wekelijks aan te brengen. Toch ziet het er altijd goed uit wanneer de stoelen een mooie donkere kleur hebben.

                               

Voor meer info : https://www.leerverfshop.nl

Gerelateerde artikelen

De meerwaarde van directie- en bouwketen

Wat doen de Den Haag slotenmakers

Het verschil tussen personeelsadministratie en salarisadministratie