Forom
Image default
Bedrijven

Piekerpoli in de Randstad

Elke dag weer geef jij het uiterste op je werk of opleiding. Je hebt een zwakte voor de goedkeuring van andere en je wilt graag verantwoordelijkheid nemen. De lat leg je ook graag zo hoog mogelijk voor jezelf en ook al krijg je zat complimenten je bent toch nog te kritisch op jezelf. Een gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst of misschien wel iets anders laat jou toch elke keer maar weer piekeren.

 

Als je veel vraagt van je lichaam, heeft dat grote gevolgen op je dagelijkse leven en bovenal je gezondheid. Wanner dit voor langere tijd is kan je zowel psychische als fysieke problemen krijgen. Dit kan uiteindelijk leiden tot een depressie of zelfs een burn-out. Klachten zoals pijn ergens in het lichaam, niet kunnen slapen of eten zijn bekende kenmerken hiervan. Je kan wazig zien en daardoor moeite hebben met lezen, maar je kan ook moeite krijgen met beslissingen nemen en er zelfs erg emotioneel van worden.

 

Wil je hier vanaf? Overweeg dan eens een therapeut van onze Piekerpoli. Die zijn er voor iedereen die dit soort klachten hebben en daarover blijven piekeren. Hoe sneller zoiets aangepakt wordt hoe groter en sneller de kans op genezing. Je moet er immers nooit te lang mee lopen voor je eigen bestwil.

 

Zuid- en Noord-Holland

 

In onze twee drukste provincies hebben wij een goed team aan specialisten die hun patiënten met weel ervarenheid helpen met deze klachten overkomen. Onze psychotherapeut in Leiden is vooral erg bekend met studenten van hoge scholen die veel klachten ervaren zoals schooldruk en eventueel gepaard met ook nog eens een thuissituatie. Ook voor psychotherapie in Haarlem ben je bij ons aan het juiste adres bij onze Piekerpoli in deze grote stad. Ons team aan deskundigen helpt hier al jaren mensen met dit soort klachten, wat hun de beste van de regio maken.

Voor meer info : https://piekerpoli.nl/