Forom
Image default
Auto’s en Motoren

Waarom kiezen voor Rijschool Veldkamp in Den Haag

Maak kennis met Rijschool Veldkamp

Het halen van je rijbewijs is voor velen een belangrijk moment en een grote stap richting vrijheid en zelfstandigheid. Je bent immers niet meer afhankelijk van iemand die je overal heen kan brengen of van de mogelijkheden van het openbaar vervoer. Rijschool Veldkamp in Den Haag stelt met een professioneel team alles in het werk om van jou een veilige en hoffelijke chauffeur te maken. Door een goede combinatie van theorielessen en praktijklessen ben je zeker van een optimale voorbereiding op het behalen van je rijbewijs.  Rijschool Veldkamp begeleidt reeds jarenlang met succes vele leerlingen en doet dit steeds op maat van de leerling en met oog voor kwaliteit en professionaliteit. 

Op zoek naar een Rijschool in Den Haag? Bekijk ons aanbod

Je kan bij Rijschool Veldkamp terecht voor lessen ter voorbereiding van je auto-, motor- of scooterrijbewijs. Welke van de drie opties het ook betreft, allen zijn ze van de hoogste kwaliteit en bieden ze je een uitstekende kans op slagen. Onze instructeurs zijn goed opgeleid, worden permanent bijgeschoold in de laatste verkeerswetgeving en werken persoonlijk op maat van de leerling. Door het leren onder begeleiding van een vaste instructeur en met een vast voertuig, kan je op een op jouw maat aangepast leertraject de perfecte rijopleiding volgen. 

Wanneer je beslist om met Rijschool Veldkamp samen te werken, kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Wij hebben speciale actiepakketten waarin tal van opleidingsonderdelen vervat zitten maar je kan bij ons ook gewoon les per les aanvragen. Het ligt er maar net aan wat jij verkiest. Tijdens een eerste, bovendien gratis, proefles gaan wij peilen naar jouw kennis en vaardigheden. Omdat niet iedereen vanuit hetzelfde niveau begint, hechten wij hier veel belang aan. Van hieruit kan immers een persoonlijk leertraject voorgesteld worden op maat van wat jij reeds onder de knie hebt en waaraan nog moet gewerkt worden. Hier krijg je een voorstel aangeboden wat betreft het aantal rijlessen nodig om je slaagkans zo hoog mogelijk te maken en krijg je van ons een geheel vrijblijvende offerte hiervan. 

Eens je keuze gemaakt is, kunnen wij samen met jou aan de slag gaan. Tijdens de lessen wordt uitgebreid aandacht besteed aan het correct volgen van de wegcode, het inoefenen van verplichte manoeuvres en het deelnemen aan het verkeer op de openbare weg. Dit alles steeds in het teken van jouw veiligheid en die van de andere weggebruikers. Aarzel zeker ook niet tijdens de lessen je instructeur in te lichten over zaken waar je aan twijfelt of je minder zeker bij voelt. 

Na de lessen is het tijd voor je praktische examen. Ben je hiervoor geslaagd dan staat niets je nog in de weg om je rijbewijs aan te vragen. Ben je niet geslaagd, dan gaan wij samen met jouw aan de slag op de punten waarop het misliep. De kosten van het herexamen nemen wij op onze rekening. 

Rijschool Veldkamp, de referentie voor het behalen van je rijbewijs

Wacht niet langer met je rijlessen in Den Haag. Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek waarin wij al onze diensten en mogelijkheden aan je kunnen voorstellen en je een persoonlijke offerte kunnen aanbieden. Samen maken we van je rijlessen een succes met als uiteindelijke resultaat je langverwachte rijbewijs.

https://www.rijschoolveldkamp.nl/